Vaše hodnocení hry TRU (Anketa+názor)

9. ledna 2009 v 21:13 | Willy |  TR Underworld

Tomb Raider Underworld, hra na kterou jsme všichni netrpělivě den co den čekali, těšili se na ní jak malé děti téměř celý jeden rok! Tak tato hra je již u mnohých z nás už za námi. Myslím si že je ten správný čas hru ohodnotit a shrnout si naše herní pozitiva a negativa. Ovšem nyní bych byl moc rád kdybychom se do hodnocení hry zapojili všichni a udělali si tak naše hráčské hodnocení.


Jaké jsou vaše pocity z hraní? Naplnila hra vaše očekávání či vaše herní touhy? Seděla vám herní doba či obtížnost? Toto a mnoho dalšího mi můžete sdělit na tomto blogu. V anketě ohodnoťte hru vaší známkou a sdělte váš názor v diskuzi, moc rád toto uvítám.
Těším se na vaše názory :-)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 DröBisCh DröBisCh | Web | 9. ledna 2009 v 21:37 | Reagovat

Je to super hra moc se mi líbila teda až na tu herní dobu pro mě je herní doba normální tak 95 hodin XD jinak hry dohraju za týden či 5 dní a to je podle mě málo ale jinak žádné negativní názory na TR:U nemám :)

2 eirwen eirwen | E-mail | Web | 9. ledna 2009 v 23:57 | Reagovat

az na tu dlzku, perfektna hra (dala som za dva dni s pauzami na spanok :D ).

mne osobne sa splnili vsetky sny ohladne tomb raideru: ziadne casovane pasaze, pripadne s normalnym casom na uskutocnenie, ziadni bossovia (aj ked to je diskutabilne, lebo hra bez nich bola dost jednoducha, ani ziadne klasicke zakysy), krasne a rozmanite prostredia, epickost...

najviac ma stvala kamera, ktora sa kazdu chvilu roztocila okolo larinej hlavy a nedala sa zastavit :/

ale inac, skvela hra. a snad uz nikoho znovu neozivia :)

3 thelastrevelation thelastrevelation | Web | 10. ledna 2009 v 9:12 | Reagovat

Hra byla dobrá, ale pár výčitek bych k tomu měla. Přišla mi krátká, ale dema i příběh byl super. A taky to nebylo úplně nejlehčí, i když zvládnout se to dalo. Mě se hra moc líbila.

4 Cheryl Cheryl | Web | 10. ledna 2009 v 9:27 | Reagovat

Určo to musí být supr hra.

já jí totiž ještě nehrála

ale dávám 10/10(super hra)

5 Simik Simik | Web | 10. ledna 2009 v 20:40 | Reagovat

V TR:U se mi moc líbila grafika, ale když tam byl oheň nebo něco náročnějšího začínalo se to docela sekat. Jinak bych až na kameru a místy špatnou ovladatelnost na PC neměla nic proti.

Dala bych tak 8/10

6 Tomb Raider Tomb Raider | Web | 11. ledna 2009 v 14:06 | Reagovat

naj hra ne svete 9,9/10

7 Mošňa Mošňa | Web | 17. ledna 2009 v 8:21 | Reagovat

Je to skvělá hra z TR ,ale mohla mít moc levelů.

Já jsem jí dostal na Vánoce a čtyřikrát jsem ji hrál a už jsem ji prošel!!!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama